Gelderland ligt in het oosten van Nederland. Gelderland staat bekend om zijn gastvrije mensen, rijke gastronomie, culturele evenementen, etc. Vooral als u houdt van natuurschoon, is Gelderland een perfecte bestemming om met uw hond op vakantie te gaan!

Het is een bestemming waar u het hele jaar kan genieten. De schitterende en ongerepte natuur van deze regio maakt deze bestemming uitermate geschikt voor het wandelen met uw hond. Een andere reden voor het verkennen van deze regio is de gevarieerde keuken en prachtige historie.

Gelderland kent een zeer gevarieerd landschap. Op de Veluwe wisselen uitgestrekte heidevelden, woeste zandverstuivingen, dichte bossen en waterrijke omgevingen elkaar af. Een prachtig en rustig natuurgebied dat zeer toegankelijk is door een uitgebreid en overzichtelijk netwerk van fiets- en wandelroutes. Uw hond zal zich hier zeker vermaken!

Naast een mooi stukje natuur is Gelderland ook rijk aan grote steden. Nijmegen (de oudste stad van Nederland), Arnhem en Apeldoorn zijn hiervan de bekendste. Ze bieden u binnen hun grenzen alles wat u van een stad verwacht, k op cultureel gebied. Het Valkhof Museum in Nijmegen, het Dolfinarium in Harderwijk, Apenheul in Apeldoorn, Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem zijn de bekendste voorbeelden. Verder zijn er in deze regio verschillende zwemwateren waar u met uw familie een heerlijk dagje kunt genieten. Gelderland heeft voor elk wat wils.

Gelderland - toeristische informatie over reizen met uw hond

In deze regio, benadrukken we de volgende plaatsen:

Of ga direct naar alle hotels in: