Limburg ligt in het zuiden van Nederland. Limburg staat bekend om zijn gastvrije mensen, culturele evenementen, cultureel erfgoed, rijke gastronomie, etc. Vooral als u houdt van natuurschoon, is Limburg een perfecte bestemming om met uw hond op vakantie te gaan!

Het is een bestemming waar u het hele jaar kan genieten. De schitterende en ongerepte natuur van deze regio maakt deze bestemming uitermate geschikt voor het wandelen met uw hond. Een andere reden voor het verkennen van deze regio is de gevarieerde keuken en prachtige historie.


De omgeving van Limburg is ontzettend veelzijdig. Het landschap en de cultuur zijn zeker het ontdekken waard! Bezoek de karakteristieke dorpen en bewandel de steden, geniet van rust en ruimte in de natuurgebieden ‘de Groote Peel’ en ‘de Maasduinen’ en sta stil bij de bezienswaardigheden in de regio. De kleine en grote winkelcentra in Limburg bieden ruimte aan speciaalzaken en unieke winkels waar je heerlijk kunt shoppen. Tijdens de weekmarkten zijn de winkelcentra extra bruisend. Een dagje funshoppen in Venlo, Roermond of Maastricht staat garant voor gezelligheid en volle boodschappentassen! Het landschap en de Limburgse cultuur zijn écht uniek en de moeite waard om te ontdekken en te beleven.

Limburg - toeristische informatie over reizen met uw hond

In deze regio, benadrukken we de volgende plaatsen:

Of ga direct naar alle hotels in: