Contact
Hot Dog Holidays
The Hotel Promotion Group S.C.
CIF: J-17716325
C/ Platja de Pals, km.4
17256 Pals (Girona)
Spanje

E-mail: info@hotdogholidays.com
Tel: +34-972-636360
Fax: +34-972-636084
Kantooruren:
Onze kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. 
Op nationale (Spaanse) feestdagen, zal het call center geen telefonische ondersteuning bieden.
Newsletter

Hot Dog Holidays is een reserveringscentrale gespecialiseerd in reizen met hond. Al bijna 10 jaar helpen wij het reizen met hond te vergemakkelijken, geven persoonlijke aandacht en begrijpen, beter dan wie dan ook, wat mensen met een hond zoeken.

Wie zijn wij

Wie of wat is Hot Dog Holidays?

Hot Dog Holidays is een centraal reserveringssysteem gespecialiseerd in het reizen met hond. Wij bieden allerlei soorten accommodaties aan, van vakantiewoningen, appartementen, hotels en bungalows, tot aparthotels en campings waar u met de hond mag komen. In totaal hebben wij meer dan 35.000 accommodaties verdeeld over Spanje, Frankrijk, Nederland, BelgiŽ, Portugal en andere landen in Europa. Als u bij ons boekt weet u zeker dat uw hond net zo welkom is als u!

Wat is de achtergrond van Hot Dog Holidays?

Hot Dog Holidays is opgericht in 2002 door Rody van Egmond. Deze Nederlandse vrouw heeft na haar studie in verschillende hotels aan de Spaanse kust gewerkt. Door haar lieve hond Nube kwam zij er achter dat het in Spanje nog niet zo makkelijk was om huisdiervriendelijke hotels te vinden. Daar moest verandering in komen! Het idee voor Hot Dog Holidays was geboren. Vanaf dat moment heeft zij zich ingezet voor alle mensen die graag hun hond (of ander huisdier natuurlijk) meenemen op reis. Ons doel is het reizen zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen.

Wanneer zijn wij telefonisch te bereiken?

Van februari tot en met september zijn wij alle dagen behalve zondag geopend. Van maandag tot vrijdag van 09:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Buiten deze tijden is er altijd iemand van het bedrijf mobiel bereikbaar in geval van nood, en wordt de email regelmatig uitgelezen en beantwoord als het gaat om urgente vragen. In de wintermaanden zijn wij van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar.

Evengoed is het overgrote deel van onze hotels en vakantiehuizen 24 uur per dag direct online te boeken.